Over mij

Hallo allemaal! Ik ben juf Stefanie, 24 jaar jong. Ik ben afgestudeerd als orthopedagoge en kleuterjuf. Net zoals vele beginnende leerkrachten is het niet makkelijk om ergens voor langere tijd te mogen staan. Hierdoor heb ik al mogen werken als kleuterjuf, zorgjuf, turnjuf, leerkracht lager onderwijs en juf in het buitengewoon onderwijs. Momenteel geef ik les in een type 2 socialisatieklas.

In elke klas wil ik elk thema zo goed mogelijk uitwerken, met als resultaat uren achter de computer op programma’s zoals Word en Paint, met veel geklungel als gevolg. Herkenbaar 😉 ? Ik heb daarom de site 123kinderspel ontworpen. Dit helpt zowel de beginnende leerkracht als de ervaren juffen en meesters. Plots is spelletjes maken op de computer kinderspel! Klaar in 1, 2, 3,..

Ben je nieuwsgierig en heb je nog geen account? Ga snel naar 123kinderspel.be en registreer je op de site!

Deze blog helpt om up to date te blijven met de nieuwe spelletjes, ik zal ook steeds enkele tips en toepassingen geven per spelletje.

Voeg jezelf ook toe aan mijn facebookgroep om op de hoogte te blijven van de nieuwste spelletjes. Zo kan je ook andere mensen hun ideetjes/ervaringen volgen.

Groetjes en veel plezier op mijn site en blog!