10 favoriete winkels van elke leerkracht

1.Action

Van glitters, speelgoed, boekjes, lamineertoestel en hoezen, knutselmateriaal, themamateriaal tot het interieur van onze klas. Aan alles is gedacht bij de Action. Zoekt er iemand een verjaardag- of kerstcadeau? Wij zijn altijd blij met een cadeaubon uit de Action.

2. Zeeman/ Wibra

Schoolfeest die er aan komt, maar geen naaitalent? T-shirts uit de Zeeman/ Wibra zijn de oplossing. Themakleren voor de klaspop? Maatje 86 aub.

3. Gamma/ Brico/ doe-het-zelfzaak

Wij zijn niet bang om onze handen vuil te maken en zien een projectje altijd wel zitten. De klas schilderen, een tik-tak huisje maken, een werpmuur, een boot voor Sinterklaas,…

4. Ava

Iedere kleuterjuf of meester heeft goed materiaal nodig. Een A3 lamineermachine + hoezen, de veel te dure schaar, perforator, snijmachine, …

5. Hema

Veel te leuke gadgets! Die leuke pen die we eigenlijk niet nodig hebben, een nieuwe schoolagenda, mappen, usb-stick in de vorm van een cactus en iets om onszelf te belonen.

6. Kruidvat

Onmiddellijk doorlopen naar het speelgoed en de boekjes achteraan! Op de weg naar de kassa nog even stoppen voor wat handcrème en we kunnen weer verder.

7. lobbes.nl / bol.com / de-speelvogel.be / handpop.nl …

Laten we onze online winkels niet vergeten. Snel en makkelijk (veel geld kwijt) ūüėČ Oeps!

Because life is boring when you don’t have an online order to look forward to.

8. Aliexpress / Wish

We nemen het lange wachten er graag bij. #lerenplannen

9. Ikea

Wie heeft de draaiplank uit de Ikea nu nog niet? Tafel, stoelen, schorten voor de kinderen… Altijd een goed excuus om naar de Ikea te gaan! Zei er iemand Zweedse balletjes?

10. Rommelmarktjes

Nostalgische CD’s en speelgoed terug in de klas halen en prachtig tweedehands materiaal voor een spotprijsje. Met wat geluk hebben de verkopers wat medelijden met de leerkrachten en kom je met een paar gratis spullen naar huis: ‘Ik ken dat meiske, hier pak dat mee voor die kindjes’.

Ken jij nog enkele topwinkels voor juffen of meesters? Deel ze in een reactie.